Vendégházunk a falu egyik kis mellékutcájában található, a telek határai a Tisza gátjával szomszédosak.

Szerencsés fekvésének köszönhetõen rendkívüli élményt nyújthat azok számára, akik kifejezetten a csendet és a nyugalmat kedvelik.

Ebben a gyönyörû, békés környezetben 10 személy részére tudunk szállást biztosítani egész évben, egy 4 ágyas nagy szobában és három 2 ágyas szobában. A vendégházban található szauna is. A vendégház egy fürdõszobával és egy jól felszerelt konyhával rendelkezik. A friss levegõn történõ pihenés mellett igénybe veheti következõ szolgáltatásainkat is: csónakkölcsönzés, túravezetés, szauna, horgászat. A gyerekek kis játszóterünkön is jól érezhetik magukat, illetve megismerkedhetnek a falusi állatokkal az állatsimogatónkban. A természet közelsége lehetõséget nyújt kirándulásokra és nagyobb túrák megtételére. Az udvaron bográcsozási lehetõséget tudunk biztosítani, valamint egy kemence is a vendégeink rendelkezésére áll. A kiülõ épületrészben akár 50 fõt is vendégül tudunk látni. Parkolási lehetõség a vendégház zárt udvarán megoldott. Igény esetén sátorozáshoz helyet és tisztálkodási lehetõséget tudunk biztosítani.

Négy napraforgós minõsítéssel rendelkezünk. A magas komfortfokozatot SAT televízió (külföldi csatornákkal is) teszi még otthonosabbá. Amennyiben kisgyermekkel érkezik utazó kiságyat és etetõszéket is biztosítani tudunk. Természetesen házi kedvencét (kutya, cica) is szívesen látjuk, ha ellátogat hozzánk.Áraink: 3500 Ft/fõ/éj, igény szerint reggelivel: + 1000 Ft/fõ/nap.

Üdülési csekket elfogadunk!

 

TISZAKESZI:

A község elsõ írásos említése az 1332-bõl származó pápai tizedjegyzékben található, de ásatási leletek arról tanúskodnak, hogy a honfoglaló magyarok ezen a területen is megtelepedtek. István király uralkodása utáni legközelebbi idõkben itt is feltûntek a szerzetesek, és az Aba nembeli Péter ispán 1067-ben alapította a Szent Benedek Rendiek szászdi (Zasty) monostorát. A település egyik dûlõje nevében ma is õrzi a monostor emlékét.

A község a Tisza mentén, alföldi környezetben szántókkal, rétekkel, csatornákkal, gátakkal, apró erdõcskékkel körülvéve, Mezõcsát közelében fekszik. A Tiszán révátkelõhelyet építettek ki. A község életét elsõsorban a folyó közelsége határozza meg. Leginkább az érintetlen természetet kedvelõ turisták keresik fel a települést.

Kapcsolat:

H-3458 Tiszakeszi, Kolozsvári u. 13., E-mail: nyarfaliget@mailbox.hu

Tel.: Szapu Andrea +36203937438 Szapu Zsuzsanna +36203987026 Oreskó Gábor +36309658592 Fax: +3649352272